2010-09-21 ~ PANIK!:O

jag dör.

2010-09-20 ~ Ny hårfärg, och klänning påbörjad! :)

Hej!
Igårkväll så färgade jag mitt lilla hår :) Jag blev jättenöjd, men det var inte det resultatet jag hade väntat mig, dock :)
Före
Under
Efter
vad tycks? :)

Och jag har börjat att sy en klänning (jag tänker inte ge ut förmånga detaljer innan den är klar, kanske någon liten sneakpeak då och då^^) som ska/kommer bli lite i gothisk stil :) Jag älskar goth o.o Jag ser fram emot att få den färdig ! :D Det ska bli kul :)

Idag blev det då konfan som vanligt på varannan måndag :) Trevligt, men fruktansvärt drygt o.o men aja. Jag funderar på att börja i en kör på Torsdag, vad tycker ni? Jag älskar ju och sjunga XD
Och rockskolan börjar igen på Onsdag, och det ska bli nice! Detta året kommer jag gå in som fan för det här, jag vill verkligen lära mig. jag skiter fullständigt i om det är svårt, jag ska lära mej det, om jag så ska försöka tills jag dör. så är det xD
Safe and sound - Kyosuke Himuro ft. Gerard Way
Mick, jag älskar dej ♥

2010-09-19 ~ Förlåt!

Hej bloggen!
Förlåt så sjukt mycket att jag inte har skrivit på typ 19 dagar, men jag har haft så himla mycket underbara, härliga och fullspeckade dagar! :) Allt har varit perfekt.
5/9 : Det blev jag ♥ Mick, världens underbaraste människa
6/9 : Jag fick psykbryt för att jag hade rakat på sidan, och ville ha "emo-kille-frisyr"
7/9 : Det var cp idrottsdag i skolan, men jag satt och snackade i telefon
o.s.v :)
Men jag gick också på bio :D I rymden finns inga känslor, och den var asnice, helt klart XD
Jag har då också märkt att Mimikry har snott nästan hela melodin i "En flicka som är stark". Det finns nämligen en typ gammal låt med An Café som låter exakt likadant.
Och om jag inte sagt det innan, så är jag numera blond, fast det kanske jag redan har sagt? xD Men idag (tror jag) så ska jag färga det rött,rosa och blont :) Det kommer bli asnice! Och efter det så ska jag köra på mitt vanliga svarta. Dock kanske med lite zebra-grejer och annan färg på luggen. Jag tror det kan bli ganska nice faktiskt.
Men nu ska jag inte psyka er mer, utan nu ska jag baka äppelkaka tror jag XD

2010-09-01 ~ Ny månad, Ny hårfärg!

Hej!
Jag börjar då inte månaden med nya möjligheter, nejdå. Här börjar vi månaden med en ny hårfärg! :)
Sitter just nu och bleker håret, och hoppas på ett extremt ljust resultat. Detta betyder att det gröna försvinner, och tar utväxten med sig. Det är ju toppen!
Så vi välkomnar inte bara September, utan också en blond Denize ;)
Jag lovar att jag ska lägga upp resultat på bloggen så fort jag hinner. Och min ursäkt för att vara oaktiv på bloggen är att när jag kommer hem efter de långa skoldagarna, så hinner jag inte. Jag kommer liksom hem runt 16.00, och då ska man käka. Efter det så är det ju dags att ta en dusch, och sedan vill man ju då pusta ut lite, och då sätter jag mig med min älskade gitarr ;) Sedan är det tiden som blir kvar som jag ägnar åt min blogg.
Om 10 minuter ska jag då skölja ur blonderingen, och efter det blir det då att träffa Mango. Hon får äran att bli den första som ser mitt hår ;) Tänk om det blir sjukt fult! :O Eller om jag tappar det? ;S
        -Vi får se ;)

Songs of the day kommer senare ;)RSS 2.0